Fragor_svar  loggo.jpg    Hälsoanalys

Hälsoanalys

Vill du ta reda på hur alla dina organ och inre system mår och samtidigt stimulera läkande processer?

Jag gjorde det och efter noggrann undersökning av olika möjlighet att göra pålitlig scanning av alla organ och system i kroppen bestämde jag mig att  ta kontakt med Ante Beljo Master of Qinopractic medicin för att göra hälsoanalys. Det var utan tvekan det bästa och noggrannaste hälsoanalys och behandling jag fick. Så jag kan nu varm rekommendera dig att göra. 

Du kan ta kontroll över din hälsa nu - ta ett steg i hälsans riktning KONTAKT  

Qino Praktiken använder sig av Metatrons medicinska utrustning. Utrustning har genomgått kliniska studier och är den enda i sitt slag som är klassad som medicinsk utrustning. Den används på antalet sjukhus i bland annat Japan, Ryssland, Brasilien. Utrustning läser av alla kroppens organ och funktioner vid ett och samma tillfälle

Hur fungerar det

Alla celler i en levande organismer ger ifrån information i form av elektromagnetiska signaler. Dessa signaler innehåller information om i vilket skick cellen är. Om en cell är sjuk så sänder den ut annorlunda information jämfört med en frisk. Detta innebär att alla organ, celler, vävnader, gener, molekyler och atomer har ett unikt mönster av elektromagnetisk frekvens.

Säkerhet

Utrustningen som används under hälsoanalysen, avger ingen strålning och har ingen skadlig inverkan på kroppen. Därför är denna typ av undersökning ofarlig även för barn och gravida kvinnor. Hälsoanalysen ger inga biverkningar och har många fördelar jämfört med traditionella undersökningar.