Näringsstatus

 

 Teresa.png

Du kan aldrig må bättre än dina celler

Redan de gamla grekiska filosoferna, bl.a. Platon, talade om för oss att vår föda påverkar hur vi mår. När hjärnan och kroppen får alla de näringsämnen de behöver så påverkas vårt humör, vår kreativitet och vår hälsa på ett positivt sätt.

Skulle du vilja veta hur mycket näring som faktiskt finns i dina celler - vad du har kunnat tillgodogöra dig av maten du äter? 

Jag ville det och har därför efterfrågat ett tillförlitligt instrument som mäter brister av vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror och belastningar av tungmetaller i kroppens celler.  Nu har jag det och kan därför erbjuda dig intracellulär mätning av näringsnivåerna separat eller inkluderat vid en konsultation.

Det är viktigt information som talar om för dig hur mycket näring som faktiskt finns i dina celler och vad du har kunnat tillgodogöra dig och inte  av maten och näringstillskottet du tar. När du vet hur ditt näringsupptag ser ut idag och vilka nivåer av belastningar du har kan jag ge dig föreslag till åtgärder som kommer att hjälpa dig att återställa balansen. Sedan kan du ta ställning till om du vill åtgärda det eller inte.

För mer information Kontakt 

Din kropp har en förmåga att läka sig själv

När din kropp får tillräcklig med näring - energi - i cellerna kommer den att läka sig själv. Med andra ord dina celler, liksom din bil, behöver bränsle för att kunna skapa energi för att må bra och fungera optimalt. 

Idag är de flesta människor, om inte alla, stressade på något sätt och många lider av olika åkommor så som problem med tarmflora, mage, fetma, sockersjuka, stress, infektioner eller gluten- och laktosintolerans. Dessa negativa trender har uppstått bland annat på grund av att vi har för lite kontakt med naturen, rör oss för lite och äter för mycket näringsfattiga halvfabrikat. Detta innebär att kroppen får otillräcklig med näring.

När du ser till att minska på inre stressfaktorer genom att bland annat ge kroppen naturenlig och komplett näring kommer din kropp fungera bättre och bättre och du får uppleva fantastiska resultat.

Tillskott där man kan mäta resultaten

Nu kan jag även rekommendera basprodukter som är framtagna enligt konstens alla regler vad det gäller rätt mängd av varje ingrediens och framför allt i förhållande till varandra. Ett sådant välavvägt och komplett tillskott med näringsämnen som arbetar i synergi för optimal funktion ger kroppen förutsättningar att själv korrigera obalanser. Tungmetaller kan t.ex. ockupera cellerna och kroppen klarar inte av att göra sig av med dessa vid brist på vissa näringsämnen.

Det är fortfarande möjligt att komplettera med andra terapier eller produkter men vad det gäller vitaminer och mineraler så är dessa tillskott kompletta och den synergetiska effekten bör inte störas.

Läs gärna om Mineralstationen och deras tillskott, så att du får grundläggande kunskaper i ämnet.

Tillskotten kan enbart köpas via registrerade terapeuter. Vill du skaffa dem klicka här.