Näringsstatus - intracellulär mätning  

_20210108_123043.JPGTeresa.png

Du kan aldrig må bättre än dina celler

Skulle du vilja veta hur mycket näring som faktiskt finns i dina celler - vad du har kunnat tillgodogöra dig av maten du äter? 

Jag ville det och har därför efterfrågat ett tillförlitligt instrument som mäter brister av vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror och belastningar av tungmetaller i kroppens celler.  Nu har jag det och kan därför erbjuda dig intracellulär mätning av näringsnivåerna separat eller inkluderat vid en konsultation.

Det är viktigt information som talar om för dig hur mycket näring som faktiskt finns i dina celler och vad du har kunnat tillgodogöra dig av maten och näringstillskottet du tar. När du vet hur ditt näringsupptag ser ut idag och vilka nivåer av belastningar du har kan jag ge dig föreslag till åtgärder som kommer att hjälpa dig att återställa balansen. Sedan kan du ta ställning till om du vill åtgärda det eller inte.

Läsa om matbaserad Tillskott  i synergi där man kan mäta resultaten.

Det är stor skillnad i att fylla mage med mat och ge kroppen näring.

Redan de gamla grekiska filosoferna, bl.a. Platon, talade om för oss att vår föda påverkar hur vi mår. När hjärnan och kroppen får alla de näringsämnen de behöver så påverkas vårt humör, vår kreativitet och vår hälsa på ett positivt sätt.

För mer information Kontakt