Novaeras grundare

49148001_2694704117221230_784746192050323456_n.jpg

Teresa M Rask Inre Balans Revisor & Personlig Rådgivare 

Jag tog min civilekonomexamen vid Lunds universitet och specialiserade mig på revision. Under livets gång har jag insett att grunden för hälsa och välbefinnande är inre balans. Inre balans är en grundläggande förutsättning för att skapa yttre balans, arbeta med det som ger oss glädje, god ekonomi och ökar vårt välbefinnande. Jag har även återupplivat min barndoms önskan - jag önskade att människor i min omgivning skulle må bra. Därför är det naturligt för mig att brinna för att inspirera och hjälpa andra att skapa inre balans och i förlängningen skapa yttre balans, förbättra sin ekonomi och må bra. Mer info Livsstilsprogrammet  och Kosttillskott 

Under tidens gång har jag specialiserat mig på att förenkla det som anses vara komplicerad och skaffa mig gedigen kunskap om vad man behöver göra för att skapa inre balans. Mina empiriska kunskaper och önskan att förmedla beprövad kunskap som kan hjälpa människor att må bra resulterade i att jag har utvecklat HVH Metod.  Metoden har helhetsperspektiv och är enkelt att använda i vardagen. Den kan vägleda oss in i en mental, känslomässig och fysisk balans. I detta tillstånd mår vi bra.    

Mer info: Historia bakomHVH, Nativ Yoga  

Passion 

Att verka för att öka medvetenhet om att vår livsstil är direkt sammankopplad med vår hälsa samt att  balans i vår inre och yttre miljö, hälsosam motion och näringsrik mat hjälper oss att må bra. Mer info 

Vision

Ett samhälle med välmående, entusiastiska och medvetna människor som inspirerar varandra för att tillsammans skapa humanistiska och samhällsekonomiska vinster och därmed en vänligare värld.

Mission

Att inspirera människor till en hälsosam och hållbar livsstil; en livsstil som ger oss mer tid till att njuta av livet, mer lönsamhet i det vi gör och mer glädje i vardagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.