Motion som gör dig frisk kreativ och glad

 

MER- Medvetna Energi Rörelser

Det är mer eller mindre känd bland allmänheten att kommunikation med oss själva, dvs. information som vi överför till vår hjärna och vårt nervsystem får oss att utföra olika rörelser. Empirisk förståelse av hur allt i kroppen hänger ihop och hur man kan göra för att stärka och hjälpa hela kroppen att må bra ledde till utvecklingen av MER.  

 Mer info  Mer info 

Meditativ, Effektiv och Rogivande träningsform 

MER tar hänsyn till individens hälsotillstånd, är enkel att utöva, kräver ingen utrustning och kan utövas både inom- och utomhus. 

MER bygger mer på lekfull utmaning och njutning av fulländade rörelser än på slavisk prestation. Detta försätter kroppen i mental, känslomässig och fysisk balans och samtidigt underlättar en konstruktiv kommunikation med kroppen. 

MER grundar sig på HVH metoden, står för Hjärna, Visdom, Hjärta. Mer info Den fokuserar på att skapa kontakt med kroppens olika delar för att få den vitala energi att flöda fritt. När energin flyter fritt genom kroppen har den kraft att läka och stärka kroppen samt öka välbefinnandet. Vilket gör att kroppen och psyket mår bra och utövaren får kraft att framkalla positiva förändringar i det inre och yttre.

Vill du lära dig MER -  Meditativ, Effektiv och Rogivande träningsform för att läka och stärka hela din kropp? 

 
 
 

Säker och effektiv idrott med hjälp av Spider Suit

Spider_Suit_movement_sida.jpg

Spider Suit hjälper att korrigera kroppshållningen och använda kroppstyngden på ett optimalt sätt under träningen. På grund av detta skickas positiva signalertill hjärnan. Dessa signaler sätter i gång och påskyndar uppbyggnaden av muskelsystemet. Den kan också hjälpa dig att förhindra kroppsskador, som annars lätt uppstår på grund av tvingande, omedvetna och hastiga rörelser. Mer info 

Vad är Spider Suit?

20151102_165519-1.jpg

Spider Suit är en mjuk och dynamisk dräkt som man klär ovanpå en vanlig träningsklädsel. Dräkten består av väst, shorts och armar som kopplas ihop med flexibla gummiband för att kunna arbeta med många muskeltrådar och samtidigt stödja och skydda kroppen från skador. Mer info

Nytta med Spider Suit Movement: kroppskännedomen ökar, kroppshållningen förbättras och den djupa andningen aktiveras. Detta skapar rätta forutsättningar för att man ska må bra.

Varför träning med Spider Suit är bättre än vanlig träning? Mer info

Vill du investera i din hälsa och träna  på ett säker och effektiv sätt?

Här kan du få mer information  Priset - Spider Suit och Träning