Inspiration en viktig faktor - på vägen mot en hälsosam livsstil

Cirklar.pngcollage-1464335930459.jpgTeresa.png  

Idag är de flesta människor, om inte alla,  stressade på något sätt och många  lider av olika åkommor så som problem med tarmflora, mage, fetma, sockersjuka, stress, infektioner eller gluten- och laktos intolerans. Dessa negativa trender har uppstått bland annat på grund av att vi har för lite kontakt med naturen, rör oss för lite, äter för mycket näringsfattiga halvfabrikat och har för många inre och yttre konflikter. Mer info  

Vi på Novaera lever som vi lär därför kan vi förmedla gedigen och beprövad kunskap. Kunskap som kan hjälpa dig att skapa kontakt med alla nivåer i din kropp, lyssna på din intuition samt använda din inre potential i ett större utsträckning. Allt för att ge näring åt kroppen, psyket och anden - skapa inre balans och må bra.

Därför på våra hälsoresor, cirklar och utbildningar vävar vi samman och erbjuder hälsosam mat, hälsosam motion och hälsosam miljö. På så sätt kan vi ge våra deltagare rätt stimulans som lugnar tankar, balanserar känslor och ökar klarsynthet. Klarsynthet behövs för att kunna ifrågasätta sina beteendemönster och vara mer objektiv - se på sig själv, andra och sin situation med nya friska ögon och utan förutfattade meningar.

Ett sinne fritt från förutfattade meningar är en pålitlig grund för att möta sig själv, andra och sin livssituation samt finna lösning på sina problem. 

 Hälsofrämjande Resor