Mat som gör dig frisk, kreativ och glada

Redan de gamla grekiska filosoferna, bl.a. Platon, talade om för oss att vår föda påverkar hur vi mår. När hjärnan och kroppen får alla de näringsämnen de behöver så påverkas vårt humör, vår kreativitet och vår hälsa på ett positivt sätt.

Kost & Näring 

Känner du att du vill må bättre än du gör, få mer energi eller kanske du har testat olika diet och kosttillskott utan synbar förbättring av ditt välbefinnande. Och framförallt du har tagit ett beslut att fokusera på hälsa och göra saker som hjälper dig att må bra. I så fall här kan du läsa om Livsstilsprogrammet som kan hjälpa dig att bygga en stabil grund för att förebygga och minska symptom från t.ex. diabetes, högt blodtryck, hormonrubbningar och övervikt. Och om optimal näring försörjning från morgonen till kväll - Kosttillskott som bevisligen tillför kroppen det den behöver och ökar välbefinnande.                 

Hälsosam fika

Novaeras hälsosam fika är mycket mer än ett avbrott och en kopp kaffe. Den kan hjälpa din kropp att uträtta mer och må bättre. Våra sötsaker är gluten- och laktosfria samt givetvis utan tillsatt socker. Dessa består av torkade frukt, bär, rå kakao, nötter eller frön. Och givetvis en stor dos av kärlek. Mer info